Cakes By Silver & lite annat smått och gott!

Senaste inläggen

Av cakesbysilver - 22 december 2007 18:02

Den här tårtan började jag med igår, men gjorde klart den idag. Den blev INTE som jag ville, men det fick gå ändå. Jag gjorde det bästa utav det som blev. Och jag hoppas att hon som sku ha den ivarjefall blev nöjd.


Jag använde mig utav sömnads tema eftersom hon som sku ha tårtan tycker om just sömnad och dessutom är hon himla duktig på det!


Tårtan innehåller ljusa bottnar, chokladkräm och hallongrädde.

Den är täckt med marsipan och dekorationen är gjord i sp.

"Sömmen" är gjord i kristyr.

Av cakesbysilver - 16 december 2007 11:36

Jippi!!! Jag har fått en till tårtbeställning! :)

Det är gubbens brors fru som ska ha den när hon fyller år! Jag blir så glaaaad när jag får tårtbeställningar!!! :)

*Längtar*

Av cakesbysilver - 15 december 2007 11:20

Den här tårtan gjorde jag nästan klar igår. Jag fick fortsätta idag.. men nu är den klar! Det var en vän till mig som sku ha tårtan och han ville ha en tårta med öl tema.. så då tyckte jag att det passa bra med en kapsyl och det tyckte han med. Så han ville ha Corona eftersom han gillar den ölen!


Det är ljusnabottnar, jordgubbssylt, blandat grädde med vaniljkräm.

Tårtan är täckt med sp (hemmagjord!) även dekorationen.


Han blev nöjd med sin tårta lät det som när han var in och hämtade den! :)

Av cakesbysilver - 2 december 2007 11:49

Jippi!!! Igår fick jag en ny tårtbeställning! Så jag ska få göra en tårta till den 15:de. :)Av cakesbysilver - 29 november 2007 22:43

Nu är det så att jag tänkte testa på Bloggspace.se lite.. så nu har jag typ "kopierat" hela min blogg härifrån ditt.. självklart tänker jag inte ta bort den här bloggen(, än så länge). Tänkte bara kolla om just Bloggspace är nåt bra ställe och så..  så får jag se sen hur jag gör sen.. om jag stannar "här" eller om jag förflyttar mig helt dit..


Blogg adressen

Av cakesbysilver - 29 november 2007 11:05

Nu är det längesen jag gjorde någon tårta! Vill göra NU!!!

Jag är så sugen på att testa göra egen sp också, vill vill vill!!!

Även modelleringschoklad sku jag villa testa att göra, det verkar rätt enkelt också! Bara vanlig bakchoklad och sirap.


Jag måste komma ihåg att höra med Eva om hon sku ha nån tårta till jul också.. jag har redan en bild i huvudet hur den sku kunna få se ut. Om hon inte har något hon själv tänkt ut då då! :)


Vill baka/dekorera tårta, NUUUUUU!!!!!
Av cakesbysilver - 3 november 2007 08:28

Bara för någon dag sen fick jag en tårtbeställning på en halloween tårta till en 10 årig pojke. Då blev jag jätte glad och kunna självklart inte säga nej!


Den innehåller ljusa bottnar (Glutenfria som en vän till mig gjorde eftersom min ugn inte funkar som den ska. Tusen tack Malin!) med chokladkräm & (färska-)hallongrädde i.

Tårtan är täckt med sp och dekorationen är blandat; mmf, modelleringspasta och sp.Vill även till lägga att senare på kvällen när tårtan hade blivit leverad till pojken som sku ha den. Hade den blivit väldigt uppskattad! Pojken och hans vänner var väldigt nöjda! :)

Av cakesbysilver - 22 oktober 2007 12:55

Den här tårtan gjorde jag i går. Varför?.. jo, min syster och hennes familj har kommit upp och hälsat på, dom kom i lördags. Så igår måste jag göra en tårta, vilket jag då gjorde. Men fantasin finns tydligen inte just nu.. helt tvärstop..
Jag hade ingen aning om vilket tema jag sku ha på tårtan eller vilka färger.
Och jag blev något missnöjd med hur resultatet blev..  inte alls som jag hade villa att den sku se ut. Jag ville ju göra en fin tårta till systeryster med familj.. jag sku kanske ha kört på blixten mcQueen istället.. alla våra barn gillar nämligen blixten.. alltså mina två och hennes äldsta son. Men så blev det ju inte nu då.

Hoppas den är god ivarjefall! 

Den består av ljusabottnar (köpta), chokladkräm och hallongrädde.
Tårtan är täckt med mmf som jag har färgat svart. Även de göra på tårtan är mmf. Resten av dekorationen är gjord i modelleringspasta.

Träna glosor med Ovido