Cakes By Silver & lite annat smått och gott!

Senaste inläggen

Av cakesbysilver - 11 augusti 2007 17:01

Jag och gubbens mamma fick uppgiften att göra bröllopstårtor till gubbens brors bröllop. Så gubbens mamma gjorde bottnarna, och fyllningarna och la ihop tårtorna. En av tårtorna har jag dekorerat helt själv och en av dom har hon dekorerta helt själv, men resten har vi hjälpts åt med!


Solrostårtan har jag dekorerat.

Av cakesbysilver - 8 augusti 2007 13:19

Det här var första gången jag gjorde en barbie tårta! Jag gjorde den till min dotter som fyllde 4 år denna dag! hon var nöjd och stolt över sin tårta!


Tårtan består av sockerkasbottnar och i tårtan är det chokladmousse med krisp (köpt.. igen), drottningsyltsgrädde och vanlig grädde längst upp. Tårtan är täckt med mmf och livet är gjort av modelleringspasta.


Av cakesbysilver - 5 augusti 2007 13:15

Den här tårtan gjorde jag till min vän som fyllde 21 år. (hon fick tårtan som en present). Eftersom jag vet att hon gillar skor och zebra randigt så gjorde jag en zebra randig sko. Hon blev hel nöjd med sin tårta!


Den består av sockerkasbottnar och i har jag chokladmousse med krisp (köpt), hallon och blåbärsgrädde och marsan. Tårtan är täckt med mmf och dekorationen är gjord av modelleringspasta. Skon är målade med svart pastagelé.

Av cakesbysilver - 28 juli 2007 13:07

Den tårtan gjorde jag bara.. ingen att fira eller någon att fira.. bara en tårta!


Det är sockerkaksbottnar med björnbärsgrädde, chokladmousse (som bara blev skit!!), och marsan. Uppe på är det mmf och dekorerat har jag gjort med marsipan och mmf.

Av cakesbysilver - 20 juli 2007 13:22

Den här tårtna dekorerade jag bara till gubbens mamma som hade namnsdag denna dag. Jag hade först stora problem att komma på vad jag sku göra för något att ha på tårtan, men eftersom hon bor i "skogen" med sin man så tänkte jag att vad passar inte bättre än Hälge. Tyvärr kom jag på försent att tårtan blev mer åt honom än henne. Så det blev lite fel. Men god var den (och det var ju gubbens mamma som hade gjort den). Och jag hoppas hon var nöjd med tårtan ändå fast det blev lite fel.

Jag själv blev inte ett tugg nöjd med den här tårtan.. första gången jag gjorde blommor med en blomutstickare. Och jag var sååå stressad för jag vill umgås med dom som var där. Så därför blev det som det blev. Slarv!


Minns inte vad hon hade i tårtan, med den är täckt med sp och dekorationen är gjord av modelleringspasta.

Av cakesbysilver - 15 juli 2007 12:57

Den här tårtan gjorde jag för att min mamma med familj var och hälsade på oss. (vi träffas inte så ofta så just därför gjorde jag en tårta..).


Tårtan består som "vanligt" av ljusabottnar och jag gjorde chokladmousse som fyllning (första gången, och den blev lyckad!) Och så hade jag mosad banan i. *mums* Tårtan är täckt med mmf (första gången jag gjorde det, och det var skit bra!!!) Dekorationen är gjord av marsipan.

Av cakesbysilver - 22 juni 2007 12:49

Jag hade bjudit bort oss på midsommar till ett par vänner som vi inte kände då.. Och då måste jag ju självklart göra en tårta!!! =)

Det blev en gräddtårta eftersom jag inte hade något annat hemma.


Det är sockerkasbottnar med marsan och hallonsylt i.. tror jag.. minns inte riktigt..

Kossan är gjord i sp och målad med gelépastafärg. Han sitter på ett marsipan "lock".

Av cakesbysilver - 15 juni 2007 12:41

En tårta jag bara gjorde för att jag hade tråkigt och var så himla sugen på att göra en tårta! Då blev det den här då..


Tårtan består då av chokladbottnar och till fyllning gjorde jag chokladmousse.. eller det sku bli det.. men tyvärr blev det bara skit.. allt bara skar sig. Men tårtan gick att äta ändå, rätt ok!

Träna glosor med Ovido