Direktlänk till inlägg 28 februari 2009
5 dl delade jordgubbar
1,2 dl socker
1msk gelatinpulver
2msk kallt vatten
3msk kokande vatten
1,5 dl vispad grädde
Mosa jordgubbarna, tillsätt sockret och låt stå. Lös gelatinet i kallt vatten, tillsätt det kokande vattnet och rör tills gelatineet löst sig. Rör ner gelainet i jordgubbarna och låt svalna. Vispa grädden. När jordgubbsblandningen har konsistensen av tjock sirap blandar man ner den vispade grädden. Låt vila en stund.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | ||||
|